lördag 28 november 2009

Trött skeppare


Efter våra dubbelhugg fick vi en liten öring o en liten lax som båda fortfarande simmar i vänern. Några blev trötta o vilade sig en stund, bl a skepparn. . . . Tack jonas o lena för en trevlig fisketur på en ganska gropig vänern!

På vänern med kompisen wille


Efter en lugn morgon hände det mycket på en gång. Dubbelhugg där en godkänd klev av efter en stunds drill. Efter en halv minut tar ytterligare en, som kliver av direkt. . . . Det hela slutade med en fin öring på 70 cm. Jonas drillade öringen och micke tappade två stycken!

fredag 13 november 2009

Annelie


Kling va nyfiken o ville veta hur vi gör när vi bloggar. Hon lägger nog upp en blogg nu så att vi kan följa henne o tomas på hotellrummet i prag. . . .

söndag 8 november 2009

Kållandsöträffen är slut


Liten summering av tävlingen. Vi kom på 30 plats av 70 team, med två fiskar på 3.7 kg och en på 3.9 kg. Vi gratulerar team hooked/marre till segern. Vi hade dock hoppats på team wille, tråkigt nog gick de bom sista dagen. . . . De gjorde ändå en bra tävling o placerade sig på en fin 8e plats!

Dag 3


Lax ca 71 cm halv tio på djuprigg. Sofia drillade o henke håvade med äran i behåll. . . .

lördag 7 november 2009

Kväll dag 2


Ikväll firar vi inte att falle fiskade bra, för det gjorde vi inte. Idag fick vi ingen gk. Vi firar att oliver fyllt tolv år. Bilen visar min bästa kompis jonas, han o hans son anton var med o firade. . . . Vi hoppas naturligtvis på egna laxar i morgon, men vi hoppas också att wille får lax o klättrar i resultatlistan! De ligger 3a just nu. . . .

Dag 2


Fick en 58 cm lax med fettfena direkt när vi la ut grejerna i morse och nyss tappade vi en strax bakom båten som troligen var för liten. . . Nu väntar vi på det stora hugget. . . .

fredag 6 november 2009

Tävling på vänern


Första laxen i båten, gött! Henke drog laxen som var 65 cm. . .

söndag 1 november 2009

På vänern igår


Fick med mor o far ut på vänern för andra gången. Vädret såg ju ut att bli bra, vilket det också blev. Blå himmel o ca 5 ms som mest. Jättekul att ni vill åka med! Nu fick vi ingen gk lax med hem. 6 st för små o så tappade vi en fin 30 m bakom båten, garanterat väl gk! Tack för en trevlig dag på sjön, även om inte alla mådde som bäst därute. . . . Nästa gång var vi en stoooor!