söndag 24 februari 2013

Anten

Var med Jonas, hans son Anton och mias pappa Gunnar på anten och ismetade. Det två största gäddorna är på bilderna här. Antons vägde 7,2 kg och var hela119cm lång. Jonas var på 7,1kg och var 98 cm lång. Väldigt olika gäddor! Vi fick totalt 14 gäddor och hade en jättefin dag trots att vi befarade att frysa då det var ca -14 grader när vi åkte dit. När solen tittade fram så värmde den. Nu ser man fram mot nästa fiske





lördag 16 februari 2013

Ismete på norra sämsjön

Är ute med Tilda och kompisen Jonas och hans anton och ismetar. Jonas har fått en gädda på ca tre kg och nu fick han denna gösen på 4,2 kg. Snyggt pb igen, grattis!

lördag 9 februari 2013

Ismete på Anten

Var med Jonas Wihlstrand och min son Oliver på Anten och ismetade. Vi var ute tidigt, men det började nappa först vid tiotiden, sen nappade det med jämna mellanrum hela dagen.
Det var en riktigt lyckad dag och vi fick totalt 18 gäddor, ingen gös.Troligen hade vi rätt så många gös hugg då det pillades rejält  emellanåt. När gäddorna tog var det inget snack. Oliver lyckades också få några hyfsade gäddor. Jonas tog nytt PB på gäddan på bilden, 9,75 kg. Riktigt fin gädda. Stort grattis Jonas.